Kada se posle brojnih selidbi skrasila u strogom centru Beograda, voditeljkaSuzana Mančić pronašla je pravo mesto za život u kom je svaki kutak oplemenjen brojnim uspomenama i predmetima vrednim pažnje, piše Glossy.

PROČITAJTE JOŠ: NINA BADRIĆ IMA DVA ELEGANTNA STANA: evo kako izgleda dom popularne pevačice u Zagrebu i na Hvaru (FOTO)

U samom centru grada, u zgradi koja se nalazi tik pored Beograđanke, živi jedna od najpoznatijih voditeljki Suzana Mančić (61), koja se u Ulicu kneza Miloša doselila pre više od jedne decenije.

Žamor i buka, karakteristični za ovaj deo Beograda, prisutni su tokom celog dana, ali to ne smeta čuvenoj "loto" devojci jer se privikla na gužvu i haos. Suzanin stan u zgradi koja je izgrađena 1956. godine ima 175 kvadrata, a kada ga je kupila, morala je baš sve da promeni u njemu.

"Ima i prednosti i mana živeti u centru grada. Ulica kneza Miloša jedna je od najprometnijih, ovuda prolaze i sve demonstracije, uvek je bučno. Dešavalo nam se da po nekoliko dana ne možemo prozor da otvorimo ako su napolju neki radovi. Ali, s druge strane, zanimljivo je kad ispod prozora vri život, ovo je žila kucavica prestonice."

"Rekla bih da sam ovim stanom zaokružila sve svoje selidbe. Zgrada u kojoj živim sazidana je iste godine kada sam se ja rodila, s tim što sam ja u mnogo boljem stanju nego ona. Komšije su veoma fine. U prvi mah, kada sam se doselila ovde, malo su zazirali od mene, mislili su valjda da sam uobražena, da ću glumiti neku zvezdu, ali su brzo shvatili da sam normalna osoba", s osmehom priča voditeljka.

Kliknite OVDE za nastavak teksta i slika iz stana Suzane Mančić!

SUZANA MANČIĆ ŽIVI U RASKOŠNOM STANU U CENTRU BEOGRADA: zavirite u luksuzan dom TV voditeljke sa 3 terase  (FOTO)
LepaiSrecna 

PageBreak

Renoviranje Suzaninog doma trajalo je dugo, ali je ona u svemu tome uživala. Ono što joj se posebno dopada, kao i svima koji prvi put uđu u njega, jesu prostrane terase s kojih se pruža neverovatan pogled na zapadni deo prestonice.

PROČITAJTE JOŠ: Ivana Selakov živi u raskošnom potkrovlju: ovako izgleda dnevna soba u domu poznate pevačice (VIDEO)

"Stan je bio je u veoma lošem stanju kad sam ga kupila. Uložila sam izuzetno mnogo truda, nerava i novca da bih ga renovirala."

Kliknite OVDE za nastavak teksta i slika iz stana Suzane Mančić!

"I promenila sam apsolutno sve: parket, stolariju, instalaciju, za šta su majstorima bila potrebna puna četiri meseca. Tada sam, na sreću, imala para, pa sam mogla to da finansiram. Ali ovaj pogled preko tornjeva Vaznesenjske crkve, krovova Vlade i zastave Srbije, pa sve do mostova na Savi, bio je vredan mog truda."

"Pre nego što sam se doselila ovde, živela sam u Zemunu, u Moskvi i na Kipru. I moje ćerke su veoma zadovoljne ovom lokacijom jer im je sve blizu. Navikle su se na buku i zagađenost", opisuje Suzana, koja je, nakon selidbe starije ćerke Teodore, ostala da živi ovde s mlađom naslednicom Natalijom i sestričinom Nevenom.

PageBreak

"I sve tri smo devojke. Nevena je kod nas nekoliko godina, studirala je veterinu, a sad se zaposlila. Mnogo je uticala na moju decu jer je vredna i radna, pa im je bila lep model ponašanja. Moje ćerke su bile pomalo razmažene, ali se to, hvala bogu, promenilo", zadovoljna je Suzana, kojoj pogled prelazi preko brojnih detalja u stanu, što je dalje inspiriše na razgovor.

PROČITAJTE JOŠ: Luksuz i raskoš u domu Emine Jahović u Istanbulu: zavirite u pevačicinu vilu vrednu 700 000 evra (FOTO)

Stan je prostran i sunčan, dvostrano je orijentisan i ima tri terase prepune cveća. Sve sama negujem, ali nažalost, slabo mi uspeva jer je u centru grada veliko zagađenje. Da ne pominjem letnje temperature, od kojih su mi sve ruže propale. Na terasi koja gleda na crkvu svako jutro pijemo kafu, a to je i kutak moje ćerke Natalije, jer je pušač.

"Ne dozvoljavam joj da puši u stanu jer mi smetaju mirisi, pogotovo od kuvanja, pa zato hranu spremam samo noću. Posle toga otvorim sve prozore da se izluftira", kaže Mančićeva, čiji životni prostor je prepun sitnih detalja koje je skupljala na različitim krajevima sveta. Kad se doselila u ovaj stan, sa sobom je donela pet kamiona krcatih stvarima. Na sreću, sve je uspela da smesti.

Kliknite OVDE za nastavak teksta i slika iz stana Suzane Mančić!

SUZANA MANČIĆ ŽIVI U RASKOŠNOM STANU U CENTRU BEOGRADA: zavirite u luksuzan dom TV voditeljke sa 3 terase  (FOTO)
LepaiSrecna 

PageBreak

"U svom domu čuvam stvari koje se nasleđuju generacijama. Moja mama je u miraz donela takozvanu tursku sobu, od koje su ostale samo dve male biblioteke, a ostali delovi su prodati za vreme okupacije da bi se preživelo. Mnogo toga sam donela i sa putovanja, recimo ruski kutak, dosta porcelana, srebrnine, umetničke slike... Sve sam to kupovala dok sam živela u Rusiji."

PROČITAJTE JOŠ: SEKA ALEKSIĆ UŽIVA U DVORIŠTU SA SINOM: evo kako izgleda bašta i dom poznate pevačice nadomak Beograda (FOTO)

"Trosed na kom trenutno sedimo star je najmanje 30 godina, zreo je za četvrto presvlačenje. Ja inače ne menjam nameštaj, nego samo presvlačim. Po meni, dom čine stvari od kojih svaka podseća na nešto važno, na putovanja, lepe trenutke. Imam nekoliko hiljada knjiga, nemam više mesta u stanu gde da ih smestim. Dosta literature, najviše dečje, poklonila sam nedavno na jednoj akciji", iskrena je Suzana.

Kliknite OVDE za nastavak teksta i slika iz stana Suzane Mančić!

SUZANA MANČIĆ ŽIVI U RASKOŠNOM STANU U CENTRU BEOGRADA: zavirite u luksuzan dom TV voditeljke sa 3 terase  (FOTO)
LepaiSrecna 

PageBreak

Voditeljkin verenik Simeon Ocomokos ranije je rado dolazio u Suzanin dom, ali sada uglavnom odseda u hotelu. Na takvu njegovo odluku uticala je jedna neobična situacija koju nam je Suzana kroz smeh prepričala.

"Simici se najviše sviđaju pogled sa terase i trpezarija. Obožavao je tu da sedi i doručkuje. Sve dok nisam uhvatila mačku kako lapa njegov puter. Onda mi je rekao: "Mančić, da ja ipak idem u hotel?" s osmehom prepričava voditeljka.

U svojoj četiri decenije dugoj karijeri, Mančićeva je radila dosta različitih projekata. Najpre je snimila nekoliko ploča i kaseta, a uporedo s tim krenula je i njena televizijska karijera. U želji da sve to objedini i sačuva od zaborava, Suzana je odlučila da napravi svoj sajt na kojem će ljubitelji njenog rada moći da pročitaju sve novinske članke o njoj, ali i da pogledaju dosta arhivskih snimaka koji nisu dostupni na internetu.

"U poslednje vreme, pored snimanja emisije 'Suzanin izbor', posvetila sam se pravljenju svog sajta na kojem će biti sve o mojoj 40 godina dugoj karijeri. Mladi ne znaju da sam ja snimala ploče, filmove, emisije... Imam dosta posla s tim jer sam mnogo radila, pa treba sve to skenirati, obraditi i postaviti. Posao je komplikovan, ali ne odustajem", završava Suzana.

SVE SLIKE IZ STANA SUZANE MANČIĆ POGLEDAJTE U FOTO GALERIJI!


Tekst:  Ivan Ercegovčević

Izvor: Glossy

LepaiSrecna Suzana Mančić je jedna od najpoznatijih TV voditeljki, a evo kako izgleda njen stan u centru Beograda!