Kada je u novembru 2020. godine voditeljka Nataša Aksentijević objavila da kreće u veliku borbu s viškom kilograma, mnogi su je podržali. Razlog što je to učinla javno bio je taj što je svojim primerom želela da ohrabri druge žene da učine isto.

"Ćao, ovo sam ja Nata, žena od preko 100 kilograma. Razgaćila sam se, jer domaćini su mi ovde takvi. Nemate pojma koliko velika "kohones" moraš da imaš da se skineš u kupaći sa ovom kilažom. Svi koji imaju problem koji imam ja lažu ako izgovore: "Meni ne smeta"... Ali ako ćemo najiskrenije bilo bi bolje da je drugačije, bilo bi nekako lakše. Velika je borba ispred mene. To se ne žalim to sam se pohvalila. Daću sve od sebe. Sve to radiću javno, zato što ako bude postojala samo jedna osoba kojoj bude lakše sa mnom da prolazi kroz istu borbu, ako samo jednoj osobi pomognem na tom putu; za mene će to biti uspeh. Zanemarimo estetiku o zdravlju je reč. Puno vas volim i žešće me je sramota što sam vam objavila ove fotografije, ali znam da će te razumeti moje razloge", napisala je Nataša tada.

Dijeta Nataše Aksentijević uveliko daje rezultate. Ona je potpuno korigovala ishranu i na dobrom je putu da stigne do svog cilja i izgubi 50 kilograma.

"Ovde smo negde na početku leta. Nije loše ovako sveukupno. Ali velike su teškoće na koje nailazi jedna žena koja pokušava da prepolovi svoju kilažu. Izgubila sam dvocifren broj kilograma, ali tek sam na početku ove moje zabavno-preteške misije. Ono što je dobro to je da sve snimamo i pakujemo u spektakularni televizijski šou, koji ćete uskoro gledati. Puno vas voli vaša izgladnela Nata", napisala je Nataša.

Izvor: Lepa&Srećna