TV voditeljka Nataša Aksentijević privukla je pažnju svih žena kada je nedavno objavila svoju fotografiju u kupaćem kostimu na Instagramu i najavila bitku sa viškom kilograma. - Šta da vam kažem, tako je to kad se ja skinem – u svom prepoznatljivom maniru rekla je glumica i voditeljka u emisiji „Kec na jedanaest“ na televiziji K1 i otkrila koliko želi da smrša:

Moja želja je da to bude baš 50 kilograma, ali videćemo. Najvažnije je da ceo proces bude zdrav i bezbedan, prema savetima lekara i svih stručnjaka sa kojima ću se konsultovati. Ideja je da na duhovit način, ali nikako neozbiljno, već odgovorno i studiozno prikažem proces mršavljenja. Na ovaj korak se nisam odlučila iz pukih estetskih razloga i imperativa modernog doba da svi budemo mršavi i lepi, već zbog zdravlja prevashodno – ističe Nataša.

– Želim da realno, onako kako to zaista i jeste, pokažem zašto su gojazni ljudi nesrećni. Nije to samo zbog toga što ne možemo da obučemo kratak šorc, nego zbog toga što imamo ozbiljne teškoće u svakodnevnom funkcionisanju, kao što je na primer penjanje na sedmi sprat neke zgrade.

Nataša ističe da sa postom koji je objavila na Instagramu nije želela da izazove medijsku pažnju, već da pomogne svima koji imaju probleme s kojima se i ona bori.