Pevačica Goca Tržan je poznata je po otvorenosti netipičnoj za zvezde, malo toga iz privatnog života  skriva od očiju javnosti. Nije se libila da prizna da ima problema sa vaspitanjem ćerke Lene koja je stasala u tinejdžerku, kao ni o bezuspešnim pokušajima da zatrudni i suprugu Raši podari bebu...

Isto tako otvoreno priznaje da se, za razliku od većine svojih koleginica sa estrade, najbolje oseća u "dronjcima" i kućnoj varijanti. 

Ipak, zbog gostovanja na jednoj domaćoj televiziji, bila je prinuđena da napravi iskorak iz omiljenog ležernog stila i obuče se nešto svečanije... Njen izbor bila je mala crna haljina, najpopularniji komad među ženskom populacijom.

Celokupni Gocin stajling za ovu priliku neodoljivo je podsetio na glamur Zlatne ere Holivuda, a kako se u ovoj modnoj kombinaciji oseća, Goca je podelila sa prijateljima i pratiocima na društvenim mrežama.

"Koliko volim udobnu i kućnu 'apa-drapa' garderobu, da navučem moje kućne dronjke i opušteno leškarim uz film, toliko obožavam i 'malu crnu haljinu', šminku, frizuru i svetla u studiju. Jer život i jeste jedan miks svega, i dronjaka i glamura... I naučila sam da se osećam lepo u oba izdanja", napisala je Goca na Instagramu. 

Haljinu zanimljivog  kroja upotpunila je efektnom niskom bisera, uz dodatak seksi detalja u vidu mrežastih čarapa. 

Da je ovaj "outfit" pun pogodak potvrđuju i brojni komentari na mrežama i komplimenti upućeni pevačici.

 Izvor: Lepa&Srećna