Kada se žene ostvare u majčinskoj ulozi,njihov život se promeni iz korena. Sve je podređeno deci, njihovom odrastanju i vaspitanju, pa su i dečji rođendani najvažniji dani. Ćerka Goce Tržan Lena napunila je 14 godina, a pevačica je emotivno doživela ovaj dan.

"Moj živote: od trenutka kad sam te rodila tvoj rođendan je postao mnogo važniji od mog jer se na ovaj dan zapravo moj život promenio iz korena.

Znaj da si mi donela radost, da bih na putu do ovde svaku svoju grešku ponovila da bih kao nagradu dobila tebe", započela je pevačica i priznala da joj teško pada to što ćerka odrasta:

"Znaj da boli to što sam ti sve manje potrebna, da boli što postaješ velika,da je užasna pomisao da ćes praviti iste greške i da će te boleti... I da znaš da te njuškam i ljubim tajno, kad zaspiš i ne možes da se braniš i teraš me od sebe. I da mi i dalje mirišeš kao moja beba, da si i dalje moja... I rasti,osamostaljuj se,budi dostojanstveno i zdravo ljudsko biće, voli ljude i svet oko sebe čak i onda kada ti daju samo razlog da ih prezireš, znaj da ce sve biti dobro čak i onda kada duboko patiš, čuvaj svoje zdravlje i pomaži svima onima koji su nemoćni, budi svoja jer ćeš moja zauvek biti. Srecan ti rođendan. Voli te majka. P.S. ponosna sam na tebe", napisala je Goca a čestikama su se pridružili svo Gocini prijatelji.

 Goca je ćerku dobila iz braka sa Ivanom Marinkovićem od koga se razvela 2011. godine.

Izvor: Lepa&Srećna