Jedan od najpoznatijih parova na svetu jesu Anđelina Žoli i Bred Pit, koji se već nekoliko godina sude zbog starateljstva nad decom. Ovaj razvod je jedan od najskupljih u "Holivudu", a milionske cifre se uvećavaju od suđenja do suđenja. Poslednjih meseci atmosfera je sve uzavrelija, a situacija je došla do usijanja najviše zbog zakonskog starateljstva nad mališanima.

Bred Pit se žarko borio da dobije jednak pristup deci kao njegova bivša supruga Anđelina. Nakon mnogo izjava svedoka, stručnjaka, advokata i brojnih ljudi, odlučeno je da će oba roditelja imati isto starateljstvo nad šestoro mališana. Čak petoro dece je maloletno, a najstarijem Medoksu je cela situacija pala veoma teško, kao i njegovoj braći i sestrama. 

Ono što je Bred Pit tražio od tužilaštva jeste da mu se dozvoli da provodi više vremena sa svojom decom, a Anđelina se sa tim složila. Postupak je zatvoren, a izvor blizak holivudskom paru je otkrio pojedine detalje.

"Zajedničko starateljstvo nije pitanje na koje se Anđelina protivi, bilo je drugih pitanja koja zabrinjavaju, ali sudski postupak je zatvoren i zapečaćen", objasnio je i dodao da je Anđelina Džoli bila jako besna i pokušala je na sve načine da degradira sudiju koji je vodio slučaj, čak i da učestvuje u njegovom otkazu. 

Ipak, strasti su se smirile  i Anđelina Džoli i Bred Pit su zakopali ratne sekire i oboje su prihvatili presudu.

Izvor: Lepa&Srećna