Glumica Jelena Jovičić je o teškoj odluci da se rastane od drugog supruga Saše Vujisića govorila bez ustezanja. Shvatila je da je odlazak jedino rešenje, nakon što su je unutrašnji nemiri alarmirali da je hitno mora nešto da promeni.

"Javili su se nemiri i pitanja na koja nisam umela da pronađem odgovore. Kada se to dogodi, čovek treba sam sa sobom da porazgovara i da bude vrlo iskren, da kaže sebi da li želi da tako nastavi ili da nešto menja. Iskreno, isprva nisam bila svesna šta mi to ne prija, samo sam znala da to više nije to", započela je i prisetila se trenutka kada je sebi priznala da je gotovo.

 "Sećam se, bio je Sveti Jovan, bila sam sama, i posle tog unutrašnjeg dijaloga zaključila sam da dalje treba da nastavim sama. Oboje smo osećali neko nezadovoljstvo, nijedno od nas se očigledno nije više osećalo dobro. Odluku nisam donela stihijski, sazrevala je godinama. Čak smo poslednje leto proveli zajedno na moru sa decom, da bih posle toga uvidela da je razvod najbolje rešenje", otkrila je Jelena Jovičić kojoj je najteže bilo da objasni sinu Mateji i ćerki Anđeli svoju odluku.


"Najteže mi je bilo da deci objasnim da ne želim više da živim tako i da oni shvate da nas dvoje nismo dobar primer, jer su oni deca. Ne znaju oni šta mi osećamo. Mislim da je brak roditelja deci primer da i oni kasnije svoje zajednice grade delimično po ugledu na taj model. Nisam želela da imaju pogrešnu sliku o odnosu partnera", rekla je Jelena.

"Deci je naš rastanak u početku teško pao, naravno, svako dete bi volelo da njegovi otac i majka ostanu zajedno. Sin iz prvog braka Mateja je već veliki, ima 13 godina, i mogla sam da mu objasnim, dok je ćerka to teže podnela jer je reč o njenom tati" otkrila je ona.

Glumica je priznala da je razvod doživela veoma emotivno  te i da je posle nekog vremena krenula na psihoterapije koje su joj mnogo pomogle.

"Odlučila sam da ubuduće dozvolim sebi da budem srećna i zadovoljna osoba. Da na sadašnjeg partnera ne prenosim loša osećanja koja sam stekla iz prethodnih iskustava i da ih ostavim iza sebe. Nikada nije kasno da čovek bude srećan",  zaključila je glumica.

 Izvor: Lepa&Srećna/Gloria