Skromni momak raskošnog glasa i pevačkog talenta Stefan Petrušić odlučio je da stane na "ludi kamen". U Hramu Svetog Save na Vračaru, on je sklopio brak sa dugogodišnjom devojkom Marijom Strugar.

Stefan je poznat kao pobednik takmičenja Zvezde Granda 2011. godine, a odabrao je možda sporiji put u karijeri ali sa trajnim i kvalitetnim rezultatima. Poznat je po izvođenju teških i lepih pesama. Paralelno sa pevanjem je studirao prava, a u javnosti se u poslednje vreme ređe pojavljivao.

Njegova Marija je izuzetno atraktivna i pleni pažnju svih, ali fotografije dvoje mladih pokazuju da ih vezuju i zajednička interesovanja i sklonost ka putovanjima, zajedničkim avanturama i boravku u prirodi.

U skladu sa prilikama, Marija je uvek izuzetno skladno obučena. Od trenerke i zaštitnog šlema, preko opuštenih modnih izdanja za morske večeri, Stefanova izabranica je sada stigla i do predivne venčanice sa čipkanim poprsjem i atraktivnim šlepom. Uz mladoženju u tamnom odelu, izgledala je savršeno, a kako po slikama vidimo, uskoro će se ostvariti i u ulozi majke.

stefan petrusic vencanje
Instagram / stefan_petrusic 

A na veselju posle venčanja, gosti su uživali u izuzetnom iznenađenju - zapevali su oboje! Prvu ples je bio uz pesmu "Prelepa Marija moje duše", slavni hit iz filma Kraljevi mamba.

stefan petrusic vencanje
Instagram / stefan_petrusevic 

 Izvor: Lepa&Srećna