Otkako je postala majka, Milica Dabović ne skriva da joj je sin Stefan centar njenog sveta. Uživa u svakom trenutku koji provodi sa svojim naslednikom, a njegovog oca nikada nije predstavila javnosti.

"Ubija me pomisao da ću jednog dana morati da mu kažem: “Stefane, oprosti što sam ti za oca izabrala najgoreg čoveka na planeti“. Kad sam bila u situaciji da prebrojavam svaki dinar kako bih kupila pelene i hleb, on je ukrao detetova kolica i prodao ih", ispričala je nedavno Milica i istakla da njenom sinu nedostaje otac.

"Iako sam sinu maksimalno posvećena, to nije dovoljno. Ne mogu ja da mu budem i otac i majka. Moje dete je imalo fazu kad je svakog drugog čoveka na ulici oslovljavalo sa “tata”. To su momenti koji razaraju dušu. Kad pomislim da će srce da mi prepukne od tuge, sklonim se u neki ćošak da me Stefan ne vidi, i sita se isplačem. Posle mi bude lakše. Da nema suza, mislim da bih dobila rak. Nikada nisam imala dilemu da li da rodim dete. Verovala sam da će me beba spasti muke, i jeste. Stefan je moja najveća sreća. On je jedini muškarac za kojeg ima mesta u mom životu", rekla je za "Hello" košarkašica, koja svakodnevno na Instagramu objavljuje fotografije trenutaka provedenih sa sinom

milica dabovic sin instagram
Instagram/Milica Dabović 

 To je učinila i sada želeći da se pohvali kako je njen sin snalažljiv, te se popeo na wc šolju da bi kroz prozor video ko dolazi. To se njenim obožavaocima nije dopalo, pa su je žesto iskritikovali i poručili joj da Stefan može da padne i povredi se.

"Izvini ...Nisi normalna !!!! Da sklizne i polomi keramiku i poseče se dok ti slikaš", samo je jedan od komentara.

Izvor: Lepa&Srećna