Devojke iz grupe "Hurricane" osvojile su 15. mesto na Evroviziji, ali za Srbiju i mnoge druge one su pobednice. Energičnim nastupom osvojile su srca mnogih ali i harizmom koja nikog nije ostavila ravnodušnim.

Ono što niko nije znao je kakva se tragedija dogodila u porodičnom domu Ksenije Knežević neposredno pred njihov izlazak na scenu u Roterdamu. Ksenijina baka s majčine strane preminula je pred finalni nastup, piše Objektiv, a članovi njene porodice su odlučili da joj ne jave, da je ne bi uznemirili dok još traje takmičenje.

"Ne bih ništa komentarisao, stvarno",  izjavio je Nenad Knežević Knez kada je upitan da prokomentariše ovu tužnu vest i dodao: Prezadovoljan sam plasmanom, eto, to je sve što mogu da kažem.

Ksenija je jednom prilikom govorila o tome kako je podnela razvod roditelja, koji se dogodio dok je bila u srednjoj školi.

"Ja sam tada bila u srednjoj školi, pa sam vrlo racionalno razmišljala o svemu tome. Shvatila sam da ne mogu da utičem ni na čija osećanja i odluke. Najbitnije je da tvoji roditelji budu srećni, pa ćeš i ti biti. Njihove partnere ćeš vremenom prihvatiti. Što pre prihvatiš celu situaciju, biće ti lakše", rekla je Ksenija.

 Izvor: Lepa&Srećna