Komentari posle nastupa naših Uraganki na Eurosongu u Roterdamu još ne jenjavaju. Među onima koji žele da objasne zašto je pobedila grupa Maneskin, koja ne liči na dosadašnje učesnike ovog inače glamuroznog takmičenja.

"Devojke iz grupe 'Hurricane' su dale sve od sebe da dostojno predstavljaju Srbiju i ja im od sveg srca čestitam. Bravo, devojke!. Nažalost, kao što sam i predvidela, pravila igre na evropskoj sceni su ipak malo drugačija i to mora da nam bude jasno.

Traži se koncept, traži se poruka, traži se pop art, hrabrost, nova vrsta cool-a, traži se ono što Balkan ne oseća i ne razume. Ono što mi volimo na ovim prostorima, za šta mi mislimo da 'kida, grmi i gori', nažalost nije ono što 'pali' ostatak sveta.

Opet ću dati primer Marije Šerifović koja je pobedila. Imala je koncept, poruku, hrabrost, i bila je dovoljno čudna da bude art. O talentu i dobroj pesmi da ne govorim. Zato je pobedila, tad u tom trenutku je bila novi, drugačiji vibe. Mariji je to prirodno. Marija je bila LIČNOST. A pobedu uvek odnosi POSEBNA LIČNOST.

Ponoviću, naše devojke su bile TOP i ja ih obožavam, ali po svim našim lokalnim standardima. Ako smo već išli na tri ribe koje igraju, onakvi kostimi su istog momenta morali da se spale. Koreografija i scenski efekti? Molim vas... Šta je bilo NOVO i drugačije? 

Biću iskrena, naše devojke nisu imale TIM koji bi oko njih "sašio" jak koncept. One su kao izvođači svoj deo posla odradile BESPREKORNO, nisu bile dužne da se bave drugim elementima. To je morao da radi TIM. Kao u fudbalu, džaba top igrači ako je trener ku**c bez ideje.

Iz godine u godinu Srbija šalje na Eurosong 'topovsko meso', izvođače koji se ostavljaju na milost i nemilost, ni krivi ni dužni. Bez logistike, bez para, uz puno stresa... I uvek se pitamo ZAŠTO LOŠE PROLAZIMO. Ponavljam, devojke su svoj posao odradile brutalno dobro... Ali objasnila sam vam šta je sve zakazalo, što nema veze sa njima. Zato je ovaj put pobedio ku**eviti Italijan na štiklama. Rok BOG, ličnost, koncept. Zato su dobro prošli i Švajcarska, Francuska... Pure art.

Zapamtite, ono što VI mislite da je bezveze, zapravo nije, samo VI nemate pojma i zato su u Srbiji hitovi, pesme i izvođači od 3 dinara...".