Nastup grupe "Hurricane" na takmičenju "Evrovizija" nikog nije ostavio ravnodušnim. One su spektakularnim nastupom s pesmom „Loco loco“ podigle publiku na noge i dovele atmosferu do usijanja.

Snažnom energijom Ivana Nikolić, Ksenija Knežević i Sanja Vučić uspele su da zavladaju scenom, a jedan od razloga leži i u njihovom astrološkim karakteristikama. Kada se spoje Ovan, Vodolija i Lav, uspeh ne može da izostane.

Ivana Nikolić rođena je 16.aprila 1995. godine  u horoskopom znaku Ovan.

 A ako neko voli da se takmiči u svemu – onda je to ona!  Voli da pobeđuje zbog sebe ali ii zbog drugih. Hrabra, ambiciozna i motivisana u stanju je da ide glavom kroz zid kako bi došla do svog cilja. 

Ksenija Knežević rođena je 24. januara 1996. godine u horoskopskom znaku Vodolija.


Ekscentrična i nedodirljiva, uzbudljiva i neoobična. Kao i što priliči jednom vazdušnom znaku, glava joj je često u oblacima. Njena osnovne karakteristika su svojeglavost i tvrdoglavost. Ona ne zna za prepreke. Kada nešto naumi naćiće način da to i uradi.

Sanja Vučić rođena je 8. avgusta 1993 godine u  horoskopskom znaku Lav

Uvek je u centru pažnje. Čak i ako je ne poznajete, prepoznaćete je kao svaku Lavicu jer je u šljokicama, okićena zlatom. Voli da bude prva i najbolja, zato najčešće pobeđuje u kojoj god vrsti takmičenja da je reč. Dominantna i u privatnom životu i na sceni.


Kada se spoje dva vatrena i jedan vazdušni znak, uz sinergiju harizme i talenta kakvu poseduju naše devojke možemo da očekujemo samo pobedu, zar ne?

 Izvor: Lepa&Srećna