"Hurricane" devojke bile su najpoznatiji trio u Srbiji, a sada su pokorile i Evropu. Osvojile su publiku svojim stasom i glasom. U večerašnjem finalu "Evrovzije" svi će biti uz njih, a posebnu tremu osećaju članovi njihovih porodica. Nenad Knežević Knez, otac jedne od "Uraganki", Kesnije, ne skriva koliko je ponosan na svoju naslednicu.

"Imao sam veću tremu nego kada sam ja nastupao na "Evroviziji" 2015. godine, posebno zbog toga što je konkurencija izuzetno jaka", rrekao je Knez, koga je ćerka pozvala odmah nakon nastupa da ga pita za mišljenje.

 "Pitala me je prvo kako su pevale, kako su izgledale i da li su bile debele ",  kaže Knez za Informer i ističe da su to njihove brige koje su razumljive jer ih imaju i "sve druge devojke".

Iako je imao veliku želju da ćerku bodri uživo iz Roterdama, čak je želeo da je iznenadi dolaskom,  ali su ga sprečile procedure povezane sa merama protiv virusa korona.

"Poslao sam im šampanjac u moje i Tatjanino ime i rekao da ga otvore i rashlade se nakon polufinala. Kad nisam tamo, da ih makar na taj način iznenadim",  zaključio je Nenad Knežević Knez.

 Izvor: Lepa&Srećna