Samo što su odlučili da promene destinaciju za letovanje porodici Bekam zamalo da propadne odmor jer je ostrvo Bali na kojem su planirali odmor pogodio snažan zemljotres, piše Lepa & Srećna. Dejvid i Viktorija su brže bolje sa decom pobegli ni manje ni više nego na najluksuzniji hotel na svetu!

Dejvid i Viktorija Bekam su sa svojom decom Bruklinom, Romeom, Kruzom i Harper stigli u kompleks Nihi na ostrvu Samba u blizini Indonezije 12. avgusta 2018. gde su uzeli vilu sa 4 spavaćih soba i privatnim bazenom. Cena vile je neverovatnih 6.500 dolara za jednu noć. Ali prema pisanju svetskih medija, ovaj hotel - koji važi za najbolji na svetu - ustupio je apartman Bekamovima potpuno besplatno!

PROČITAJTE JOŠ: 10 najlepših plaža na svetu: tropski raj na zemlji za nezaboravno letovanje (FOTO)

Zapanjujuće fotografije odmarališta otkrivaju delić savršenog raja i a hotel se se nalazi u blizini najbolje plaže za surfovanje. Hotel raspolaže sa 27 vila i 38 soba i svi smeštaji imaju svoj privatni bazen, a samo odmaralište udaljeno je 2 kilometra od privatne plaže i okruženo predivnim, bujnim zelenilom. Zbog toga će Dejvid i Viktorija moći da se opuste i da uživaju u odmoru.  

Dejvid Bekam i njegovi sinovi, prema pisanju medija, provode dan u surfovanju na prelepoj plaži dok Viktorija i ćerkica Harper vreme provode u spa centrima kao i u sunčanju i kupanju.

PROČITAJTE JOŠ: POSETITE NAJLEPŠE PLAŽE U GRČKOJ: plaže koje morate da vidite barem jednom u životu

Međutim, uprkos svom luksuzu i svim dostupnim pogodnostima, Bekamovi će morati da poštuju jedno strogo pravilo. Naime, ako požele da obilaze obližnja sela, porodica Bekam će morati da nosi odeću koja pokriva ramena.

Kliknite OVDE da vidite slike prelepog hotela u kom letuju Bekamovi!

Tekst: M. I.

Izvor:  Lepa & Srećna

LepaiSrecna Pogledajte fantastične slike i zavirite u deo raja u kojem uživaju Viktorija i Dejvid Bekam sa decom!