Popularna pevačica Severina Kojić često objavljuje fotografije sa svojiom suprugom Igorem Kojićem, ali ceo Instagram ostao je u šoku kada se slikala sa ovim zgodnim momkom, piše Lepa & srećna.

PROČITAJTE JOŠ: NEĆETE VEROVATI KAKO SEVERINA (46) IZGLEDA BEZ ŠMINKE: pevačica objavila sliku koju lajkuje ceo Instagram (FOTO)

Dok Severina na slici pozira u elegantnoj haljini, u pozadini je posmatra zgodan muškarac, a ceo Instagram se pita ko je on. Reč je o popularnom manekenu iz Brazila koji je oženjen sa jednom hrvatskom manekenkom. Ovaj zanosni momak zove se Pedro Solc, na Internetu ga zovu seksi maneken, imao je ulogu u novom Severininom spotu i tako privukao pažnju mnogih dama sa Balkana.

Međutim, na Internetu kruže glasine da je ovaj maneken imao ulogu i spotu za prvu pesmu Cecine ćerke Anastasije Ražnatović

Kliknite OVDE da pogledate Severininu sliku sa zgodnim manekenom!

Објава коју дели Severina Kojic (@severina) дана 23. Јун 2018. у 7:36 PDT

PageBreak

Izgleda da je Pedro postao glavna zvezda u svetu popularnih pevačica na Balkanu, a ostaje da vidimo koja još poznata dama neće odoleti njegovom šarmu.

PROČITAJTE JOŠ: SEVERINA KOJIĆ DRASTIČNO PROMENILA IZGLED, A ŽENE NA INSTAGRAMU ŽELE DA JE KOPIRAJU: pogledajte kako lepa pevačica izgleda sa novom frizurom (FOTO)

Објава коју дели Severina Kojic (@severina) дана 23. Јун 2018. у 11:55 PDT

Izvor: Lepa & srećna