Nakon smrti supruga Željka Ražnatovića Arkana, Svetlana Ceca Ražnatović retko se u javnosti pojavljivala sa drugim muškarcima. Često je i sama isticala da je posvećena svojoj deci i da joj srce nije zauzeto. Zato je kao bomba odjeknula vest 13. januara 2021. godine kada je Ceca primećena kako na sred ulice razmenjuje nežnosti sa misterioznim dečkom.

U pitanju je tridesetsedmogodišnji Bogdan Srejović, koji radi kao menadžer najpoznatijih lokala u Beogradu i tim poslom se bavi godinama. Još zanimljivije je da mu je otac Miloš Srejović, nekadašnji uspešni atletičar u disciplini troskok, koji je na Evropskom prvenstvu u Pragu 1978. godine osvojio zlatnu medalju. Te godine je postao i najbolji sportista Balkana. Zbog povrede je u 25-oj godini prekinuo sportsku karijeru.

Ceca i Bogdan upoznali su se na rođendanu njene prijateljice, gde su se odmah javile prve simpatije, a posle nekoliko nedelja druženja, započeli su romantičnu vezu. U početku su se dobro skrivali i viđali u najužem krugu prijatelja. Ali nakon zajedničkog zimovanja na Jahorini i očigledne prisnosti sa Bogdanom, potreba za skrivanjem je izostala.

- Na rođendanskoj večeri u jednom prestoničkom restoranu se desio prvi susret Cece i Bogdana. A potom su se preko zajednočkog prijatelja videli nekoliko puta, gde su se rodile simpatije. U samom početku su se krili daleko od očiju javnosti i kretali samo među najužem krugom prijatelja. Međutim, od Nove godine su počeli i zajedno da izlazi u javnost, čemu svedoče i ove paparaco fotografije nastale u jednom beogradskom restoranu, a pre toga ovaj par je viđen na Jahorini gde su sa društvom uživali u zimskim čarolijama… Naravno, da Cecin odlazak na Jahorinu nije prošlo nezapaženo, a samim tim ni misteriozni muškarac od kojeg se nije odvajala - otkriva izvor koji je do detalja upućen u ljubavnu vezi Ražnatovićeve.

Bogdan je na još jedan način povezan sa estradom. Naime njegova bivša supruga Zorana Tasovac, sa kojom ima ćerkicu Iskru, sada je u vezi sa pevačem Sašom Kovačevićem. Bogdan i Zorana su ostali u odličnim odnosima zbog ćerke, a mediji navode i da se Saša sjajno slaže sa malenom Iskrom i posvećuje joj puno pažnje.

Izvor: Lepa&Srećna