Sloboda Mićalović važi za jednu od najlepših srpskih glumica, a njena nova slika sa letovanja zapalila je Instagram, pišeLepa & srećna.

PROČITAJTE JOŠ: SLOBODA MIĆALOVIĆ PREKRŠILA PRAVILO I IPAK OBJAVILA SLIKU SVOJIH ĆERKI: Instagram oduševljen dirljivom fotografijom srpske glumice sa bliznakinjama (FOTO)

Glumica je na odmoru sa suprugom Vojinom Ćetkovićem i ćerkama Milom i Verom, a obožavaoce često obraduje zanimljivim fotografijama sa letovanja

Nedavno je objavila "selfi" sliku sa plaže na kojoj se vidi da je pocrnela, a mnogi su komentarisali da glumica izgleda predivno i bez šminke.

Međutim, mnogima je privukla pažnju slika na kojoj se vidi da Sloboda na nozi ima tetovažu.

Kliknite OVDE da pogledate Slobodinu sliku i tetovažu!

PageBreak

Mnogi nisu mogli ni da pomisle da glumica ima tetovažu, ali nisu ni pogrešili, jer ovo nije prava tetovaža. Naime, glumica je objavila sliku na kojoj se vidi da na nozi ima nacrtano zlatno pero.

Sloboda je u opisu fotografije napisala: "Dečije radosti!" Dodala je i tagove: "odbijam da odrastem, Mila i Vera, kad deca tetoviraju..."

PROČITAJTE JOŠ: POGLEDAJTE KAKO SLOBODA MIĆALOVIĆ IZGLEDA BEZ ŠMINKE: glumica je objavila seksi sliku sa plaže, a ceo Instagram je oduševljen (FOTO)

Verpovatno je u pitanju privremena tetovaža ili nalepnica koje je glumica uradila na inicijativu svojih mezimica. Mnogi roditelji su ispod Slobodine fotografije komentarisali kako su i oni sa svojim mališanima stavljali dečije tetovaže. 

Očigledno je da se glumica opustila i da se savršeno zabavlja sa porodicom na letovanju, a obožavaoci na Instagramu očekuju još zanimljivih fotografija.

Izvor: Lepa & Srećna