Radoš Bajić je već gotovo pola veka u srećnom braku sa suprugom Milenom. Kroz godine zajedničkog života imali su različite uspone i padove, a jedno od drugog nikada nisu odustali.

Poznati glumac i reditelj sada se prisetio kako je izgledao početak njihove ljubavi koja je odolela svim izazovima. Radoš je supruzi uz fotografiju iz mladih dana posvetio emotivnu poruku.

"Na današnji dan, 4.maja 1973. godinu upoznao sam prelepu Milenu Bjelić koja će posle 3 godine postati Bajić... Ručak na kartonskoj kutiji, dve viljuške i dve kašike, iznajmljena soba sa upotrebom zajedničkog kupatila - borba, odricanja, skromnost, istrajnost, poverenje i beskrajna ljubav koja traje do danas... Na mnogaja ljeta...R", napisao je Bajić.

Jedna od borbi iz koje su zajedno izašli kao pobednici je i Milenina dijagnoza raka dojke.

"Ja sam suprug žene koja je bila obolela od raka dojke a iskreno želim da ohrabrim sve majke, sestre, supruge, ćerke, bake, i da im kažem da na kraju tunela ima svetla. I Radojka je u seriji nastavila da živi, kao što je i moja supruga Milena. Dvesto osamdeset osam dana sam sa njom proveo na beogradskom Institutu za onkologiju, pomažući joj u grozničavoj i teškoj borbi. Iako sam uvek čuvao svoj privatni život kao oazu, u dogovoru sa suprugom i decom, odlučio sam da izađem pred javnost sa svojim iskustvom zarad svih onih žena kojima treba pomoć",  rekao je ranije Radoš Bajić za medije. 

 Izvor: Lepa&Srećna