Ceca Ražnatović imala je korona virus prošle godine  pa se zbog postojanja antitela u organizmu tek sada odlučila na vakcinaciju. Primila je prvu dozu „Sinofarm“ vakcine.

"Osećam se sjajno. Osećala sam dužnost prema svima, prema državi i mojim najmilijima. Jedva čekam koncete, jedva čekam da smo zagrljeni, ovo je postalo dosadno, želim da apelujem na sve ljude, ja nisam ljubitelj igala ali ništa ne boli. Odlučila se za kinesku vakcinu. Pre ćemo se vratiti našim normalnim životima. Mislim da smo jedini na svetu koji možemo da biramo vakcinu kojom ćemo se vakcinisati, mi smo imali tu privilegiju", rekla je Ceca i otkrila šta planira.

"Većina iz mog okruženja su primili kinesku, pa sam se i ja tako odlučila. Daj Bože da što pre zakažem koncerte. S obzirom na to da sam imala koronu, kao što je poznato, imala sam određenu količinu antitela, te sam po savetu lekara to uradila sada. Planiram koncert kad se svi vakcinišemo. Ovo uopšte nije za šalu, ja sam preležala koronu. Treba svi da se udružimo", rekla je za Kurir i rekla da se njen emotivni partner Bogdan oporavio od korona virusa.

"Jeste, jeste. Odlično je. Mlad je on, ništa mu ne fali! (smeh) Kod mene sve cveta" rekla ke pevačica kroz osmeh.

Izvor: Lepa&Srećna