Poznata pop pevačica Emina Jahović oduvek je bila na sceni i u medijima, javnosti je poznata kao osoba divnog glasa i dobrih pesama, ali malo ko zna čime se Emina bavila pre pevanja. Naime, pevačica je pre svoje muzičke karijere radila na radiju i televiziji u svom rodnom gradu Novom Pazaru, bila je veoma kreativna i često voli da kaže da se rado seća početka svoje karijre.

Kolege i sugrađani njenog rodnog grada je veoma cene i vole, a jedan njen bivši kolega je ispričao kakva je ona bila na samom početku.

"Svi se sećamo slatkog devojčurka koji je odmah osvojio naša srca. Emina je bila naše mezimče, donela je na televiziju mladalačku energiju i entuzijazam. Uživala je kada stane pred kameru, radovala se javnom nastupu, i još tada je znala da će jednog dana postati poznata", kaže izvor sa RTV Novi Pazar za "Blic", koji pamti pevačicin početak karijere.

Jednom prilikom je Emina istakla da su joj ti počeci u najlepšem sećanju.

"Rado se sećam tinejdžerskih dana. Uživala sam tokom tog perioda koji sam provela radeći na televiziji i na radiju. Tada sam prvi put pokazala svoju kreativnu slobodu, koja me je kasnije i navela da krenem putem muzike i javnog života", istakla je Emina Jahović za "Kurir".

Izvor: Lepa&Srećna