Manekenka Sofija Milošević važi za zanosnu lepoticu sa vitkim nogama i zavodničkim pogledom. Već duži vremenski period je u ljubavnom odnosu sa Lukom Jovićem, sa kojim ima sina Alekseja. Nedavno se na svom Instagram profilu pohvalila poklonom koji je dobila od njega.

Naime, fudbaler je često iznenađuje sitnicama, a tako je bilo i ovoga puta. Manekenka je pokazala buket cveća koji je dobila od izabranika i pored njega je pozirala.

Buket je veliki, skoro koliko je i ona visoka, zapakovan je veoma otmenim papirom, a cveće je raznih vrsta. Fudbaler je još jednom pokazao ljubav prema svojoj izabranici, a ona se ponosno pohvalila svojim pratiocima.

sofija milosevic poklon luka jovic aleksej
Printscreen/ Instagram Sofija Milošević 

Lepa manekenka često objavljuje slike sa sinom i trenutke koje provode svi kao porodica zajedno. Neretko se fotografiše dok doji, a jedan post je objavila na tu temu i svim dojiljama pružila veliku podršku.

"Dojenje je toliko važno. Koliko god je važno za bebu, toliko je važno i za mamu. Dok vaše dete dobija jak imunološki sistem, dojenje proizvodi prirodno umirujuće hormone poput oksitocina i prolaktina koji podstiču smanjenje stresa. Zaista sam zahvalna što mogu da dojim svoju bebu već 7 meseci", napisala je mama Sofija.

Čak je u medijima istakla da nema dadilju i da o sinu Alekseju sama brine.

Izvor: Lepa&Srećna