Voditeljka i glumica Marijana Mićić nedavno se našla na meti kritika zbog svoje izjave o zlostavljanju. Naime, tema se potegla zbog slučaja koji je potresao Srbiju, a vezan je za glumice Milenu Radulović, Danijelu Štajnfeld i Merimu Isaković, koje su otvoreno istupile i rekle šta su proživele. Trebalo im je dugo godina da smognu hrabrost i da kažu šta se zapravo dogodilo, a tužilaštvo je tu da proceni i da da sud o spekulacijama i svim događajima.

Marijana se sada ponovo oglasila po pitanju ove teme i rekla svoj stav.

Da podsetimo kako je izgledala voditeljkina izjava zbog koje su sve oči uprte u nju. Na pitanje da li je nju neko nekada zlostavljao ona je odgovorila:

"Da li ti ja ličim na nekoga ko bi mogao da bude zlostavljan? Jako je pipavo, posebno naš glumački posao, ne znamo da li je stvarno, da li je zarad uloge, ja nisam čula da je neka devojka od njih rekla: 'On je mene prebio, vezao i silovao", rekla je Marijana u emisiji "Ami Dži šou".

Nakon toga je na društvenim mrežama krenula oštra kritika Marijanine izjave, za koju ona kaže da je pogrešno protumačena.

 Brojni tvitovi su se nizali uz njeno ime, a onda je ona odlučila da pojasni šta je zapravo htela da kaže.

"To je potpuno pogrešno protumačeno, ja sam rekla da je najvažnije kako čovek legne uveče, sa kakvim mislima i da li su one ispravne i čiste. Mogu ja ovde da kažem nešto najgore, ali kad se okrenem ja znam da sam beskrajna u duši i mislima čista. Imaš i onih drugih koji će da izađu na televiziju i govore kako osuđuju nasilje, a posle da odu kući i biju ženu. Tako da, pogrešno protumačeno, od starta se zna moj stav", rekla je Marijana u emisiji "Premijera".

Izvor: Lepa&Srećna