Poznata folk pevačica Jasna Milenković Jami oduvek je važila za lepu ženu. Od samog početka svoje karijere je u žiži interesovanja, a poslednjih godina se na njen račun nižu brojni negativni komentari. Ljudi komentarišu njene estetske korekcije i govore da se potpuno transformisala. 

Kako bi pokazala da joj godine ne mogu ništa i da sa 54 godine izgleda vitko i gipko,uporedila je svoje dve fotografije. Reč je o kolažu slika - jedna je iz mladosti, a druga je novija. 

Jasna Milenković Jami je u jednoj izjavi priznala šta misli o estetskim zahvatima, ali i šta joj tu smeta: "Nemam ništa protiv zahvata i operacija, ako se dešavaju u nekim zrelim godinama. Meni je strašno što danas klinke do 20 godina ozbiljne operacije rade i ozbiljno menjaju lični opis. Krivo mi je jer ne razmišljaju šta dalje. Ali u zrelim godinama kada se krene sa tim, pa zašto da ne. Ja, možda, ne želim da starim prirodno. Volim kako izgledam, to je moje pravo i to je moja stvar. Nikoga ne ugrožavam time. Kada me vide uživo pitaju me: 'Da li je moguće da li si ti toliko lepa?'", rekla je Jami u inervjuu za emisiju "Premijera".

Ona ne krije da je u odličnoj fizičkoj snazi koju veoma često pokazuje i na nastupima, pa je tako jednom prilikom otkrila da li je sportski tip ili je u pitanju neka druga tajna.

"Sport je deo mene, ja sam ceo život sportista, pa kada ne treniram ja prosto kriziram", rekla je nedavno u emisiji "Grand Magazin", gde je u farmerkama u sred snimanja uradila špagu.

Izvor: Lepa&Srećna