GlumicaJana Milić Ilić (38) poznata je po svom šarmu, dobroj energiji i uvek nasmejanom licu. Međutim malo je poznato da je ova dama pretrpela veliki gubitak u mladosti...

Jana je imala svega dvadeset godina kada joj se majka razbolela, a potom i preminula. Ova tragedija ostavila je neizbrisiv trag na njenom srcu. “Mrak” koji od tog momenta nosi u sebi glumica leči poezijom.

Harizmatična glumica je godinama u skladnom braku sa producentom Mišom Ilićem, sa kojim ima sina Đorđa. Supruga je upoznala na veoma zanimljiv način - u liftu, a roditelje jedno drugog su upoznali tek na svadbi!

- Dokazano je da život nije film niti bajka. Istina je da se među nama sve nekako brzo odvijalo, ali samim tim je ostalo dosta prostora da se kasnije kroz brak upoznamo. Zajedno smo sazrevali, susretali se sa izazovima i odolevali im. Neminovno je da su nas brojni spoljašnji faktori, kao i uloga roditelja, promenili, sve je to uticalo na nas i na ljubav, stoga je nemoguće da očekujemo da ona izgleda kao na početku ili kao u filmovima i knjigama, jer je zapravo neprestana borba - rekla je Jana Milić Ilić jednom prilikom.

Na pitanje do koje granice smatra da čovek treba da ide kako bi spasao brak, glumica kaže:

- Ako ljubav i volja među partnerima i dalje postoje, treba da urade sve. Najlakše je okrenuti se i otići. Ljudi najčešće zaboravljaju da su se venčali da im bude lepo, da ujutru kada ustanu, jedno drugome vraćaju osmeh na lice. Sve češće im, međutim, postaje mučno da se s posla vrate kući. Mislim da nikada ni iz kog razloga ne bih mogla to da trpim, niti bih dozvolila da u borbi za opstanak braka izgubim sebe.

Izvor: Lepa&Srećna