Poznati parmuzičar i glumac Frano Lasić (66) i umetnica Milena Lasić (36), krajem prošle godine dobili su sina Nikolasa. I dok oni uživaju u čarima roditeljstva - Milena po prvi put, dok je Franu ovo četvrto dete, javnost ne prestaje da fascinira njihova razlika u godinama. 

"Da, susrela sam se s raznim komentarima po društvenim mrežama. Mogu samo reći da bi mnogi mlađi muškarci sve dali da su u formi kao Frano. Nije sve u fizičkom izgledu. Mi smo se našli na dubljem nivou, onom duhovnom, srećni smo i to mi je jedino bitno. Svima koji na to negativno gledaju samo bih poželela da i oni jednom ostvare takav odnos," rekla je Milena za portal "Večernji.hr". 

Franu je ovo četvrti brak i dete, dok iz pređašnjih ima sinove Janka sa prvom bivšom suprugom Majom Nikšić i Luku i kćerku Linu sa trećom bivšom suprugom Živom Stupnik.  Drugi put se oženio s Ljiljanom iz Beograda i taj brak je bio jedan od najkraćih brakova na našoj estradi jer je potrajao tek tri nedelje. 

Sa Milenom se venčao 2015. godine, nakon 3 godine zabavljanja, a na venčanju goste je zabavljao sam Frano. Pevač je prepustio suprugi da vodi brigu o njegovim muzičkim angažmanima, dok je on Milenina najveća podrška u njenom umetničkom stvaralaštvu.

Izvor: Lepa&Srećna