Zvezda filmova o Hariju Poteru, Ema  Votson (30) povlači se iz sveta glume, prenose svetski mediji. Ona već neko vreme ne prihvata ponude za uloge, a do januara 2021. godine provela je neko vreme na Ibici, u Španiji, sa svojim verenikom Leom Robintonom.

Međutim, sada se vratila u Ameriku ali i dalje živi potpuno povučeno, izolovano od filmske industrije u kojoj je provela toliko godina. Kako je izjavio njen predstavnik za štampu, "karijera Eme Votson je trenutno zamrznuta", ali nije precizirao šta je razlog.

Činjenica je da se Ema još prošle godine žalila kako nije potpun život nekoga ko u 30. godini nema dom, porodicu, decu... Ipak, zluradi podsećaju da na računu ima čitavih 80 miliona dolara i da zaista može mirne duše da ide u penziju i pravi dalje životne planove.

Pored franšize vredne milijardi dolara kao što je "Hari Poter", Ema je glumila i u filmovima "Lepotica i zver" i "Male žene". Vrlo je uspešna i u modelingu - zaštitno je lice modnih kuća kakve su "Barberi" i "Lankom".

Ema ima veoma popularne naloge  na društvenim mrežama, ali i tu se "povukla u ilegalu" već duže vreme. Na Instagramu je prati skoro 60 miliona ljudi, a ona na njemu nije objavila ništa od prošlog juna!

Izvor: Lepa&Srećna