Naša proslavljena glumica Tanja Bošković progovrila je o tome kako korona virus utiče na njen život, kao i šta njoj lično smeta u čitavoj situaciji kojom smo svi okruženi.

Glumica već dve godine pokušava bezuspešno da ode u omiljeni Herceg Novi, gde provodi svako leto, ali lična tragedija i svetska pandemija stale su na put tome.

― Gotovo svakog leta sam tamo, ali pretprošlog nisam bila jer mi je tada, nažalost, tata umirao, a ovog prošlog me nisu pustili da uđem u Crnu Goru zbog pandemije korona virusa ― ispričala je glumica za "Story".

Tanja je prilično revoltirana čitavom situacijom u svetu. Dok se mnogi boje za živote - kako svoje lične, tako i za živote najbližih ljudi, ona to posmatra ovako:

― Užasno sam ljuta zbog toga. Nervira me čitav narativ koji se stvorio oko virusa. Znate, ako ne umrem od tuge, onda mi je svejedno od čega sam umrla. Kažu: "Prestanite da pušite i živećete pet godina duže", baš me briga! Ako se budem lišila svega što će mi, navodno, skratiti život, onda šta će mi ta ljuštura koja samo opslužuje moje ludilo, onda to više nisam ja ― dodala je Tanja.

Izvor: Lepa&Srećna