Poznata pevačica Šer iznenadila je sve svoje obožavaoce pojavom u Sent Tropeu, piše Lepa&Srećna.

U ležernoj letnjoj kombinaciji, puštene duge kose, Šer je privukla ogromnu pažnju medija i fanova u nedelju 22. jula 2018. godini. Na Azurnoj obali, čuvena pevačica našla se zahvaljujući premijeri filma "Mama mia!Idemo ponovo".

Prve njene slike sa Francuske rivijere oduševile su sve koji vole ovu mega zvezdu - u ruci je držala sladoled i uživala u njemu, a svako ko se tu zadesio se našao u čudu kad je video kako pevačica izgleda u 72-oj godini. 

PROČITAJTE JOŠ: MNOGE ŽENE OVO NE BI OKUSILE! NEĆETE VEROVATI ŠTA JEDE HALI BERI (51) ZA LEPOTU: evo zbog čega glumica ima zategnuto telo i mladoliko lice bez skupih tretmana

Šer je nosila svetlucave farmerke, ukrašene lobanjama i znakovima mira kombinovane sa svetlucavim sivim cipelama i svetlozelenim pončom koji prebacila preko ramena i sive majice. 

Slavna pevačica je navikla da šokira ljude svojim izgledom ili stajlingom. Na takav njen izgled smo navikli od njene mladosti kada je često imala plastične operacije i izgledala neprepoznatljivo. Takođe, na premijeri filma "Mama mia! Idemo ponovo", ostavila sve je prisutne u šoku jer se pojavila sa previše šminke i dramatično obučena.

PROČITAJTE JOŠ: ONA IMA 80 GODINA A NEĆETE VEROVATI KAKO IZGLEDA: ovo je ishrana za dobro zdravlje i mladolik izgled

Inače, Šer je nedavno svima otkrila tajnu njene neverovatno glatke kože, a to su posebna ishrana i izbegavanje alkohola i cigareta. 

Kliknite OVDE da pogledate sve slike čuvene Šer i njene modne kombinacije u galeriji!

Izvor: Lepa & Srećna

LepaiSrecna Poznata pevačica Šer oduševila je svojim izgledom!