Svetska rok zvezda i frontmen grupe Rolingstons Mik Džeger (77) kupio je vilu svojoj 44 godina mlađoj devojci Melani Hamrik (33). Kako je bivša balerina odlučila da Florida postane njeno primarno prebivalište, Džeger je obradovao svoju izabranicu galantnim božićnim poklonom od skoro 2 miliona dolara.

Nakon što je prošle godine Melani napustila Američko baletsko pozorište kako bi se posvetila odgajanju njihovog četvorogodišnjeg sina Deveruksa, privatnost imanja u Sarasoti na Floridi učinila im se kao savršeno mesto za to.  

Prema navodima agencije za nekretnine „Michael Saunders & Compani“ koja im je prodala kuću, vlasnički list je potpisala lično Melani, dok je agent za prodaju nekretnina otkrila da par nije ni posetio kuću pre kupovine.

Ova kuća, koja podseća na mali dvorac, ima četiri spavaće sobe i pet kupatila i okružena je jezerom. Iz većine soba kroz prozore koji sežu od poda do plafona pruža se pogled na ovo divno jezero. Tu su „soba za okupljanje“, sala za doručak, vrhunski opremljena kuhinja i kancelarija na obali.

Glavna spavaća soba ima svoje krilo i verandu sa letnjom kuhinjom, kaminom i odvojenim stepeništem koje vodi u centralni deo kuće. U glavnom kupatilu je ogromna kabina za tuširanje, luksuzna kadu za kupanje i vrhunska oprema.

I preostale spavaće sobe imaju kupatila zavidne veličine. Kuća poseduje i sobu za igre, kao i bar. Napolju se nalazi kompletna letnja kuhinja, kamin, modernizovani otvoreni bazen i banja i natkriveni prostori za ručavanje.

U našoj galeriji pogledajte kako izgleda ovaj čarobni dom.

Profimedia Mik Džeger kupio kuću devojci

 Izvor: Lepa&Srećna