Novak Đoković je toliki zaljubljenik u Marbelju da je odlučio da tamo kupi novu vilu - tačnije u letovalištu Kosta del Sol. Luksuzna kuća od čitavih 1000 kvadrata, nalazi se na imanju koje se prostire na oko 3.500 kvadratnih metara.

Nov dom Đokovića poseduje – sve! Bazen i teniske terene, ogroman roštilj, teretanu, devet spavaćih soba, osam kupatila, igraonicu, nekoliko impresivnih salona, igraonicu, kao i predivan pogled na more. U raskošno uređenoj vili, dominantan je arapsko-mediteranski stil enterijera.

OVDE možete pogledati kako izgleda ovaj luksuzni dom.

Marbelja se nalazi na krajnjem jugu Španije i klima je sjajna tokom cele godine, što je verovatno jedna od presudnih stvari za porodicu Đoković, kojima se veoma dopao život u Španiji. Te će navodno posle 10 godina promeniti prebivalište. Jelena smatra da je Marbelja idealna za odrastanje njihove dece, pre svega sa aspekta socijalizacije, kao i za školovanje.

Podsetimo se, Novak je u jeku pandemije tokom karantina boravio u ovom popularnom turističkom mestu. U poslednje vreme, porodica dosta vremena provodi na ovoj destinaciji.

MN PRESS/YOUTUBE/PRINTSCREEN/ALWIN OEI Vila u Marbelji