Naša manekenka Sofija Milošević i fudbaler Luka Jović sa svojim sinom Aleksejem grade svoje porodično gnezdo u Španiji. Naime, oni žive u Madridu i to u veoma modernoj i luksuznoj vili, koja je okružena bujnim zelenilom, a uz veliki bazen su i prostrani travnjaci.

Na Internetu je objavljen video 4. januara 2021. godine, gde se smo mogli da zavirimo u ovo raskošno imanje. Na ogromnoj zelenoj površini koja je idealna za Lukin trening – što nam je i pokazao, nalazi se velika kuća modernog dizajna. U drugom delu dvorišta nalazi se bazen sa popločanim delom za ležaljke, suncobrane i letnje stočiće.

Nema sumnje da je sve uređeno po Sofijinom ukusu, koja je i bebin kutak uredila ranije sa puno pažnje uz pomoć dizajnera enterijera.

"Odlučili su da angažuju arhitektu kako bi napravili poseban deo u kući koji će biti u potpunosti opremljen za mališana. Ono što su od samog starta želeli jeste da soba bude prostrana, te da mogu da se smeste brojne igračke, ali i nameštaj koji uključuje krevetac, kolevku, kao i prostor za presvlačenje bebe, ali i sofu na kojoj će se mama odmarati", rekao je ranije izvor za "Blic".

Izvor: Lepa&Srećna