Voditeljka o čijoj lepoti se naširoko priča, Dragana Kosjerina, iako svesna toga rado prihvata komplimente na račun svog izgleda, ipak ističe da ona poseduje mnogo više od lepog lica i tela i da je uložila mnogo više truda u druge aspekte svoje ličnosti.

– Kažu da je lepota u oku posmatrača i uistinu je tako. Neko smatra da treba da se nađem na listi najlepših, neko ne. Meni takvi komplimenti mogu da gode, ali ne utiču na to kako ja procenjujem i doživljavam sebe. Fizički izgled nikada nije bio moj glavni adut, svi koji me poznaju znaju da nisam opterećena estetikom, te da sam mnogo više truda uložila u ostale aspekte ličnosti – rekla je Dragana Kosjerina za „Informer”.

Ali poput svake uspešne žene, Dragani su od komplimenta za fizički izgled, draži oni koji se onose na poslovne podvige.

– Godinama sam čekala da ljudi počnu više da primećuju moju veštinu i profesionalnost, sada sam to dočekala i sasvim sam zadovoljna. Uprkos popularnom stavu, ne mislim da je put lepih žena mnogo teži, jer svaki čovek sa sobom nosi svoje breme i izazove – zaključuje lepa voditeljka.

Njen adut nije samo profesionalnost u novinarstvu, već Dragana poseduje i glumačke ali i plesačke sposobnosti.

- Odmalena sam pokazivala sklonost ka javnom nastupu, išla sam na glumu, u muzičku školu, takmičarski se bavila latinoameričkim plesom. Mnoge iznenadi kada vide kako se snalazim na sceni šou-programa, a istina je da su sve te aktivnosti sastavni deo mog života, samo ne govorim često o tome – rekla je Kosjerina.

Izvor: Lepa&Srećna