Crni kaput je, izgleda, izgubio modnu bitku u 2020. godini i možda ga se više nećemo ni sećati u 2021. - šta mislite? Naime, u koliko god varijacija da ovaj, najvažniji odevni predmet za zimu, vlada Instagramom, čini se da se influenserke utrkuju samo sa svetlim bojama i po kojom sivom nijansom... 

Bež, bela i kamelboja su definitivno trend broj jedan, ali vredi pogledati kako ovaj modni hit nosi popularna srpska voditeljka Dragana Katić. Elegantna dama, za koju su godine zaista samo broj, odlučila se za model sa ukrasnim detaljima od krzna oko rukava i kragne. Kombinacija sa tašnom u "konjak" boji je izuzetno moderna, a primenjeno je i večito pravilo elegancije - ako nosite animal print, neka to bude samo jedan detalj. U ovom slučaju, to su trendi mokasine.

Prelepa Dragana Kosjerina prkosi hladnim danima u mladalačkoj kombinaciji svetloplavog kaputa, crne bluze i zvonastih pantalona, uz popularne patike i koketni kačket na glavi. Kamel boja ne sme da izostane, pa je kao detalj odabran veliki topli šal u toj nijansi.

Ne možemo odoleti a da ne pokažemo i zimski modni izbor Nataše Pavlović! Praktična žena je ipak ostala praktičnim rešenjima pa je za šetnju po hladnom danu izabrala štepanu jaknu i to u crnoj boji - onoj za koju smo pomislili da je već nestala sa modne scene. Dakle, merkajte novi model kaputa ali ostavite u ormanu i sportsku jaknu - ona je najpouzdaniji oslonac za zimske temperature.

Izvor: Lepa&Srećna