Italijanska voditeljka Dileta Leota je pre samo pet godina bila relativno anonimna i u rodnoj Italiji, no onda su 2016. njene skandalozne porno fotografije dospele u javnost, a to joj nije pomrsilo konce, već upravo suprotno - lansiralo ju je u zvezde.

Ubrzo je dobila poziciju sportske novinarke koja prenosi mečeve serije A, a italijanski ljubitelji fudbala potpuno su izgubili glavu za njom. Zato nije ni čudo što je na Instagramu prati više od 7, 3 miliona ljudi, te što je redovno na stranicama žute štampe.

Lepa 29-godišnjakinja često izaziva puno pompe provokativnim fotkama na kojima pokazuje svoje izvajano telo, a s vremena na vreme spekuliše se i o njenim ljubavnim partnerima.

Podsetimo, pre nekoliko meseci šuškalo se da je zavela oženjenog fudbalera Zlatana Ibrahimovića, a sada se spekuliše da je smotala još jednog slavnog dasu - glumca Džana Jamana za kojim uzdišu žene širom Srbije.

Naime, poznati turski glumac i maneken, za kog tvrde da je "najpoželjniji" na svetu", navodno je odseo u istom hotelu u Rimu kao i Dileta.
Pored toga, jedna radijska voditeljka prekinula je emisiju uz ekskluzivne vesti, tvrdeći da su svedoci potvrdili da se par "strastveno ljubio u predvorju hotela".

"Dileta i Džan su zaljubljeni i proveli su pet strastvenih dana u velikom hotelu u centru Rima, Razmenjivali su poljupce i nežnosti, i rodila se nova ljubav", piše i magazin "Chi", koji je objavio i zajedničke paparaco fotografije novopečenog para.

Zgodni Turčin u Rimu se obreo zbog snimanja nove serije, a navodno je sa voditeljkom još ranije imao kontakta putem društvenih mreža.
Glasine je podgrejala i sama Dileta koja je na Instagramu podelila fotografiju na kojoj drži raskošan buket cveća, te je uz istu napisala:

"Nakon radnog dana, pronalazak buketa u sobi, čini da zaspimo sa osmehom".

 Inače, zanimljivo je da je Džan poreklom sa naših prostora, odnosno iz Prištine. Tačnije deda mu se rodio u ovom gradu.

"Moj deda je živio u Prištini gde se i rodio. Moja baba je iz Skoplja. Ali nikada nisam bio tamo, ne poznajem jezik. Moji roditelji su rođeni u Istanbulu baš kao i ja", prokomentarisao je jednom prilikom.

 Izvor: Blic Žena