Supermodel Irina Šajk je prava kraljica ulične mode (street style-a). Za nju je svejedno da li šeta trotoarom ili modnom pistom, ona jednostavno svojim stilom diktira trendove. Poznata po svojoj urbanoj eleganciji, opet je "izdiktirala"kako treba da izgleda moderna mlada žena ove zime,bilo u Njujorku ili u nekoj drugoj metropoli.Izvolite zapisati - ovo je recept za nezaboravnucrno-belu zimsku kombinaciju.

Za ovaj izlazak Irina je odabrala Barberi rolku sa crno-belim prugama, koju je uklopila sa mekanim crnim helankama od kašmira marke Intimisimi – koje su trenutno najprodavaniji model ovog brenda.

irina sajk stil moda kombinacija
Profimedia 

Ovaj već prilično upadljiv izgled, zaokružila je jednim od najpopularnijih kaputa sezone – puf model, kog odlikuje midi dužina sa pojasom na zatezanje oko struka i detaljima na prednjoj strani. Ovaj kaput, takođe marke Barberi, trenutno je rasprodat i to po maloprodajnoj ceni od 1500 američkih dolara.

irina sajk stil moda kombinacija
Profimedia 

Pečat ovom perfektnom stajlingu dale su bele kožne „vojničke“ čizme do kolena, sa crnim pertlama i gumenim đonom.

irina sajk moda stil kombinacija cizme
Profimedia 

Urban izgled svetskog supermodela dobio je svoju elegantnu notu crnom kožnom torbicom, koju je ponela u rukama, kao i aksesoarom koji se sastojao od naočara za sunce i alki srednje dužine.

irina sajk moda stil kombinacija torba
Profimedia 

 Izvor: Lepa&Srećna