Prvi put od svoje 17. godine, Nina Badrić - ne radi. Epidemija korona virusa prekinula je poslove na celoj planeti, pa tako i scenska delatnost u regionu stagnira i čeka neki bolji trenutak.

Popularna pevačica je u prvi mah bila zatečena novim slobodnim vremenom koje je za nju bila potpuna nepoznanica, ali u intervjuu za Story ona otkriva da je ovo dobar trenutak za jednu veliku školu - kako ličnu, tako i za čovečanstvo.

"Dane sam osmislila tako da uživam u njima i uvek se nađe nešto što treba da uradim. Završila sam produkciju koncerta “Arena Zagreb 2020.” koji će kroz par dana publika moći da vidi. Privodim kraju nove pesme, idem na časove stranih jezika, počela sam da pišem knjigu, što sam godinama odgađala, dok trenutno čitam i scenario za film u kojem bi trebalo da igram jednu od glavnih ženskih uloga. Vremena je zaista malo za sve što u ovom periodu želim da uradim", kaže Nina.

Opisujući svoj trenutni ljubavni status, pevačica kaže da je njeno srce slobodno za ljubav.

Neke žene sve češće kažu kako bi najradije preskočile fazu " leptirića u stomaku", jer kad su zaljubljene, ne umeju da se ponašaju racionalno. 

- Ne sećam se kada sam se zadnji put zaljubila. Mislim da je to bilo u prošloj deceniji. Ipak, istina je da sam poput svih drugih kada se zaljubim. Nosim onaj glupavi osmeh na licu i svi mogu da mi skaču po glavi (smeh). Što se tiče „leptirića“, volela bih ponovo da ih osetim i potpuno poblesavim od ljubavi. Faza od zaljubljivanja do ljubavi je vrlo kratka, ako je prava osoba u pitanju, opisuje Nina.