Dugogodišnji partner Ane Bekute, Milutin Mrkonjić izašao je iz bolnice, gde je nekoliko dana ranije hospitalizovan zbog lakše upale pluća i visoke temperature. Folk diva svoju sreću zbog ovog radosnog događaja nije mogla da sakrije, te je to i podelila 5. januara 2021. godine sa svima na Instagram profilu.

U toplini doma, pokraj jelke Ana i Milutin su konačno zajedno i jedno drugom u zagrljaju, pevačicu verovatno svi prvi put vide u - pocepanoj trenerci! Uprkos komentarima da "Mrka izgleda ispijeno", da ni "Ani šminka nije savršena", oboje se i te kako uklapaju u trend domaćih slika na Instagramu. 

Ono što je do juče bilo nezamislivo - a to je da gledamo bivše političare u kućnom ogrtaču, a folk dive u trenerkama - to je danas potpuno normalno i čak - vrlo moderno! Uz sliku, objavljena je i dirljiva poruka:

"Mili moji, hvala na porukama podrške i brizi za nas. Milutin je došao kući iz bolnice i odlično se oseća. Zajedno čekamo Badnjak i Božić te je moja jedina i najveća novogodišnja želja upravo ispunjena. Svima vama želim ovakav susret i sreću koju večeras osećam. Jer, kako ono pesma kaže; “Šta sam to imao od života? Nečiju kosu, nečiju ruku, jedno srce ustreptalo. I dva tri osmeha tiha i prosta. Sve je to ponekad tako malo. Sve je to, videćeš, sasvim dosta.”, napisala je ispod slike.

Izvor: Lepa&Srećna