Dve hrvatske pevačice Severina Kojić i Nina Badrić u približno slično vreme objavile su na svojim Instagram profilima najnovije autfite u crvenim, izazovnim haljinama. Da obe vole crvenu boju sasvim je jasno, ali nema sumnje i da im ove haljine, koje prate liniju tela, stoje fantastično.

Ipak ovo je navelo javnost da napravi paralelu između ove dve lepotice, i postavi pitanje -  kojoj crvena haljina lepše stoji?

Severina je odbrala kožnu haljinu, midi-dužine, koja sofisticiranim detaljem u obliku mašne jasno naglašava struk. Crne lakovane salonke i neutralna šminka i nakit samo su još više istakli ovu prelepu, damsku haljinu. Za frizuru je odabrala moderne uvijene lokne, koje su skliznule niz njena ramena.

Nina Badrić se odlučila za nešto duži model crvene haljine, ali ništa manje izazovan. Dubok dekolte i šlic koji počinje od sredine butina ističu svu Nininu ženstvenost. I ona se odlučila za lakovane salnoke, ali u crvenoj boji. Raspuštena i neobavezna frizura upotpunili su ovaj slobodan i elegantan stajling.

Anketa

Kojoj dami crvena haljina bolje stoji?