Zvezda filma „Wonder Woman“ Gal Gadot kupila je kuću na obali Malibua za pet miliona dolara od bivše Mis Univerzuma Bui Simon. Superheroina je kupovinom ovog divnog zdanja uz okean uvećala impozantni broj nekretnina koje poseduje u Los Anđelesu.

Gadot je kupila ovu kuće od Bui Simon, krunisane za Mis Univerzuma 1988. godine i trenutno udate za milijardera i maga za nekretnine Herberta Simona, takođe vlasnika NBA tima Indiana Pacers. Bui je ovu kuću kupila još 1994. godine, kada je imala samo 25 godina, znači mnogo pre braka, za samo 850.000 dolara.

Pet miliona dolara je velika cena za kuću, čak i za standarde 2020. godine, ali ovo nije bilo kakav dom. Gadotina nova kuća deo je zatvorenog kompleksa smeštenog u verovatno jednom od najboljih delova Malibua.

gal gadot kuca na obali mora
Profimedia 

U kompleksu postoje još tri slične jedinice, od kojih nijedna trenutno nije u vlasništvu poznatih ličnosti. Unutar, gotovo 2.000 kvadratnih metara ovog kompleksa, ova je zaista privatna na senzacionalan način -  daleko je od bilo kojeg pogleda javnosti.

Neutralni dekor ove kuće uključuje podove od tvrdog drveta boje pšenice i bele zidove, plus tu je i dramatična boja neba, koja dodatno ispunjava enterijer prirodnom svetlošću. Dnevnu sobu krasi veliki kamin i stakleni prozori od poda do plafona dužinom sobe, koji vode ka velikom popločanom balkonu sa predivnim pogledom na okean.

gal gadot kuca na obali mora
Profimedia 

Tu je i tradicionalni trpezarijski prostor uz kuhinju, koja nije mnogo velika, ali je besprekorno opremljena, supermodernim kuhinjskim aparatima, masivnim debelim pločama i ormarićima pravljenim po narudžbi.

gal gadot kuca na obali mora
Profimedia 

Dve spavaće sobe imaju bež itison od zida do zida i poseduju prostrana kupatila, dok glavna spavaća soba ima dva sopstvena kupatila - jedno sa ugrađenom kadom za bijanje i bideom.

gal gadot kuca na obali mora
Profimedia 
gal gadot kuca na obali mora
Profimedia 

Gal i njen suprug, Jaron Varsano, nastaviće da žive i u svom domu u Izraelu, kao i svojoj rezidenciji od 5,6 miliona dolara u Holivudu.

Izvor: Lepa&Srećna