Dženifer Lopez  trenutno boravi u Hemptonu, u jednoj od svojih mnogobrojnih kuća. Tu živi sa svojim blizancima Emom I Maksom, kao i sa verenikom Aleksom Rodrigezom.

Ova prelepa kuća vredna je 10 miliona dolara a imanje se  prostire na tri hektara zemlje. Zato je svaka prilika kad latino diva odluči da pokaže delić ovog enterijera podeli sa svojim fanovima na Instagramu pravo uživanje. Tako smo mogli da je vidimo kako u opuštenoj varijanti uživa pored ogromnog, stilskog kamina u kojem pucketa vatra, dajući toplu i udobnu atmosferu celoj dnevnoj sobi.   

dzenifer-lopez-dnevna-soba-kamin-vila-grejanje
Profimedia 

Čak i kada je vatra ugašena, može se videti sav glamur ovog kamina, koji zaista ostavlja spekakularan utisak. Inače, Dženifer uživa u svom domu, a posebno u ovoj ogromnoj sobi pa je tako na stolu uvek svež buket cveća, kao i sveće za propratnu dekoraciju. Nema sumnje koja prostorija u ovoj vili je Dženifer omiljena!

Kamin je samo jedna od predivnih karakteristika ove luksuzne vile, koja se može pohvaliti sa osam spavaćih soba, kao i sa spa centrom, i hidro bazenom.

Izvor: Lepa&Srećna