Udovica legendarnog Šabana Šaulića navodno prodaje luksuznu porodičnu vilu na Dedinju u kojoj je porodica živela od 2014. godine. Odluku o prodaji je donela Goca Šaulić još pre nekoliko meseci, a ćerke Sanela i Ilda i sin Mihajlo navodno su je podržali u tome.  

"Kada je Šaban poginuo, nestalo je sve ono što je činilo njihov porodični dom. Dok je bio živ i sam je smatrao da je kuća nepotrebno velika, ali nisu imali srca da je prodaju. Ipak, sve se promenilo kada je Šaban preminuo. Goca je nakon gubitka supruga patila u toj kući jer ju je sve podseća na Šabana. Zbog svega toga su pre nekoliko meseci zajedno zaključili da je prodaja najbolja opcija", rekao je neimenovani izvor i otkrio cenu.

Vila se navodno procenjuje na preko 1.000.000 evra.

Šaulići su luksuznu vilu na Dedinju kupili 2014. godine, ali su se u nju uselili tek nakon što su je renovirali. Tada se pisalo da su Goca i Šaban u kupovinu i renoviranje vile uložili oko 1.000.000 evra, a kuća koja će uskoro biti na prodaju poseduje četiri spavaće sobe, tri kupatila, dve kuhinje, veliku dnevnu sobu i podrum.

"Pored pokušaja da se njihove emotivne rane zacele, važnu ulogu u celoj priči igraju finansije. Dažbine za takvu nekretninu nisu male bez obzira na to što Ildi, Saneli i Mihajlu nije problem da plate sve što je potrebno. Osim toga, njihova vila procenjuje se na oko 1.000.000 evra imajući u vidu da je urađena po evropskim standardima i da se nalazi na jednoj od najluksuznijih lokacija u Beogradu", rekao je isti izvor i dodao da je Gocin plan da navodno pređe u jedan od nekoliko stanova koje imaju u vlasništvu, a novac uloži u unosne biznise koje će naslediti njena deca i unuci.

"Goca je oduvek raspolagala finansijama, iako je Šaban bio taj koji je zarađivao novac. Uvek je znala da postupa sa novcem, uštedi i uloži gde treba. Nikoga ne treba da čudi što i pored bogatstva koje imaju razmišlja o daljim koracima i budućnosti svojih unuka. Kada je sve stavila na vagu, shvatila je da nema smisla živeti u vili od čije prodaje može da se napravi posao od kog će decenijama posle živeti njena deca i unuci. To što imaju svoje poslove i što su ostvareni ljudi ne menja Gocino mišljenje da moraju imati dodatnu potporu za život u izobilju na kakav su navikli. U glavi ima nekoliko opcija, a jedna od njih je ulaganje u izgradnju stambenih i poslovnih objekata, ali se još uvek ne zna šta će odlučiti. Početkom naredne godine, tačnije u martu, Goca planira da oglasi prodaju vile, pa će se preciznije znati šta su dalji koraci porodice Šaulić".

Izvor: Alo