Kako je korona virus pogodio mnoge umetnike, Nataša Bekvalac usled otkazanih koncerta, odlučila je da pokrene nov biznis. Svoje velelepno imanje na salašu u Čeneju, koje je uredila sa mnogo topline i ljubavi, sada izdaje za potrebe raznih proslava.

Kada kročite na samo imanje, koje se prostire na 3500m2, zateći ćete prelepo dvorište, uređeno u samom duhu tradicionalnih salaša, kao i bazen za trenutke opuštanja tik uz trem kuće. 

Unutar vile, naići ćete na prostranu dnevnu sobu, koju je Nataša pažljivo opremila toplim tonovima boje drveta uz neutralnu sivu pozadinu. 

Nezaobilazan deo kuće je i kuhinja, potpuno moderno opremljena, u kojoj je Nataša provodila trenutke sa svojim ćerkama i ostalim članovima porodice, pripremajući obroke.

 I ono što svakako ne može da vam promakne je cvetna soba, nežnoroze tonova za romantične duše.

Nataša možda želi i da izbriše uspomene vezane za ovaj salaš koji je uređivala dok je bila u braku sa Lukom Lazukićem. O tome govori i njena najnovija objava na Instagramu: "Koliko je to tužno kada čovek za toksične odnose misli da su fatalne ljubavi", napisala je popularna pevačica.