Premda je, po uverenju mnogih, već vreme da se polako sprema za odlazak iz Bele kuće, Melanija Tramp nije izneverila tradiciju da se na samom kraju novembra glavno zdanje predsedika Amerike okiti za Novu godinu.

Prethodnih sezona, bila je uvek i hvaljena i kritikovana zbog svog ukusa i izbora dekoracija, a ni ovog puta ne fali kontroverze. Naime, pre samo nekoliko nedelja, u javnost je izašao audio snimak star par godina na kojem se čuje, navodno, kako Prva dama psuje zbog obaveze da ukrašava Belu kuću.

Bela kuća ukrašena za Novu godinu
Profimedia 

Da li je to samo osveta pisca memoara Stefani Vinston Volkof, biće verovatno poznato tek posle eventualnog sudskog raspleta. No javnosti ostaje da uživa u novom božićnom ruhu na kojem se ne vidi da je Melaniji dizajniranje teško palo.

Bela kuća ukrašena za Novu godinu
Profimedia 

Uz brojne jelke i girlande, specijalno mesto zauzima ogromna maketa Bele kuće. Nalik tradicionalnim kućicama za Božić, i ova je izrađena od keksa od đumbira, ali predsedničko zdanje ima i brojne druge detalje.

Bela kuća ukrašena za Novu godinu
Profimedia 

Uz uobičajene jelke, girlande i druge viseće ukrase, posebnu pažnju privlači tradicionalna božićna "kućica" kakvu mnoge domaćice mese za praznike ali od keksa sa đumbirom. Tako je sad napravljena i maketa Bele kuće, s tim da ona zaista malo liči na uobičajene dečije poslastice.

Teška čak 180 kg, ova "kućica" sastoji se ne samo od keksa, već i od dosta testa, čokolade i fondana a po prvi put tu je i maketa ružičnjaka - vrta koji je ona lično redizajnirala. Kao da je Prva dama htela da ostavi iza sebe poseban znak - "ova bašta nosiće moj potpis"! Slike novih ukrasa već su obišle svet, a sigurno će i uskoro stići i prve kritike na račun Melanije Tramp. Kako se vama dopada ova dekoracija?

Bela kuća ukrašena za Novu godinu
Profimedia 

Izvor: Lepa&Srećna