Naša glumica, Ljiljana Jakšić, poznatija kao Salveta iz humorističke serije "Kursadžije", kao samohrana majka nalazi se pred mnogim životnim iskušenjima. Međutim ova godina joj je bila posebno teška, kao i mnogim umetnicima, čiji je posao stao zbog korona virusa. Tako je u više navrata pomenula da se nalazi u teškoj finansijskoj situaciji, ali ovog puta iznela je detalje koji će dirnuti mnoge.

„Komšija mi juče kuca na vrata, treba da se da 5.000 za lift, održavanje godišnje, šta već. Ja u šoku, meni je trenutno 5.000 dinara kao 5 miliona! Držim taj papir, bila sam van sebe, a moja ćerka odlazi u sobu i donosi mi novčanice koje je skupljala. Po 200, 300, 500, sačuvano u novčaniku malom, daje mi i kaže: "Izvoli, da platiš lift". Insistirala je da uzmem, rekla sam joj: "Ostavi, tražiću ti kad ne budem imala baš ništa", tako je bilo“, ispričala je u emisiji "Ekskluziv".

„Ćerkica je jako empatična, emotivna, pohađa besplatne časove gimnastike. Sve smo sveli na minimum„ dodala je glumica. Ćerku Dariju rodila je u 53. godini, a partner je napustio čim je saznao da je u drugom stanju.

Potom je rekla i ko joj, ipak, pomaže u ovom periodu. "Sve je "zabibereno" stambenim kreditom. Teško je. Moram da zahvalim svojim prijateljima na pomoći, velikoj pomoći. Imala sam neku ušteđevinu, to je to. Posla nema već duže vreme, volela bih da glumim u nekoj seriji, ili u nekom filmu, još bolje", zaključila je Ljiljana.