Ulični stil je proslavio veliki povratak na scenu, na Nedelji mode u Milanu koja je obeležila septembar 2022. godine. Svi su stigli na jedno od najvažnijih okupljanja u svetu trendova - tu su influenserke, urednici, manekenke i slavne ličnosti.

Dok su se na pisti smenjivali modeli Valentina, Prade, Versaćea i Gučija (da spomenemo samo neke!), na ulicama Milana se odvijala još veća parada modernih pantalona, sukanja, odela i obuće. Najupadljiviji trend je jedna boja "od glave do pete", a pored večite crne i bele, i dalje nećete pogrešiti ako odaberete zelenu, "hot pink" ili kraljevskoplavu za svoj kompletan "autfit".

moda milano 2022
Profimedia 

Boja koja tek osvaja modni teren je braon, ali tek ostaje da se vidi hoće li je dame širom sveta prihvatiti. Najlepša je, smatraju znalci, kamel nijansa koju možete nositi samo u detaljima poput cipela ili tašni, ali i od glave do pete, u toplim, trikotažnim ili pamučnim materijalima.

moda milano 2022
Profimedia 

Novi kroj suknje se, takođe, probija među trendovima. U pitanju je model do ispod kolena, u zvonastoj, A liniji, a vitke dame su već požurile da ubace ovakve kreacije u svoj garderober. Pantalone su, takođe, najčešće zvonaste - bilo da je reč o farmerkama ili kargo modelima, šire se od bokova do poda.

Zavirite u galeriju slika i pogledajte najnovije trendove sa ulica modnog Milana!

Profimedia Modernje haljine, pantalone, suknje i odela - Milano jesen 2022.

Izvor: Lepa&Srećna