Tamara Kalinić je poznata po svojim luksuznim modnim kombinacijama, ali i po negovanom izgledu za koji je - u velikoj meri - zaslužna i njena duga, bujna kosa. Sad se srpska influenserka odlučila za veliku promenu i oduševila svoje pratioce novim imidžom...

Verujemo da joj nije bilo baš lako, jer mnoge žene priželjkuju baš kosu kakvu je Tamara imala. Ipak, svi se slažu da je radikalno šišanje bilo "pun pogodak" poznate vlogerke. Za modnu jesen 2022. godine, ona je odabrala bob, frizuru koja vlada već nekoliko godina bjuti krugovima.

Njena kosa je idealna za ravni bob sa blago izlomljenim pramenovima, jer se može pohvaliti izuzetnom gustinom. Zbog toga, donja ivica ima neverovatnu širinu, a frizer u Milanu gde je Tamara i pokazala novi imidž na Nedelji mode je upravo to i naglasio.

tamara kalinic
Profimedia 

Ako planirate da se šišate, svakako razmotrite mogućnost da nova frizura bude upravo bob. Izbor najpopularnijih nudi "obrnuti" - duže napred, a kraće pozadi, asimetrični - nejednaka leva i desna strana ili italijanski bob - malo kraći napred.

Pogledajte i galeriju slika i odaberite frizuru koja će se najbolje uklopiti uz vaš stil i oblik lica.

Instagram / rafaelbertolucci1, Instagram / delicat3flower Ideje za šišanje

Izvor: Lepa&Srećna