Na svadbi sina Šabana Šaulića okupili su se i brojni prijatelji pokojnog pevača koji su i pesmom uveličali veselje mladenaca i porodice. Među njima je bila iCeca Ražnatović koja je stigla sa ćerkom Anastasijom, a njihove modne kombinacije su odmah privukle veliku pažnju.

Dok je popularna Tasa došla u sivom satenskom odelu, na kojem je jedino duboki dekolte ostavljao "estradni" utisak, mama je pokazala svoj potpuno novi imidž.

anastasija na svadbi sabanovog sina 2.jpg
Kurir / Nemanja Nikolić 

Ceca se odlučila za luksuznu haljinu holivudskog tipa, dizajniranu po najnovijoj modi. Iznenadila je sve prisutne toaletom dugom do ispod kolena, koju krasi kontrast između uskog topa i širokog donjeg dela u cvetnom desenu. Kombinaciju je upotpunila kratkim crnim sakoom, elegantnim salonkama i pismo-tašnom u istoj boji.

ceca na svadbi sabanovog sina 5.jpg
Kurir / Nemanja Nikolić 

Ceca je rekla i "zbogom" ekstenzijama. Njena frizura je trenutno najmoderniji bob - dužine do ispod ključne kosti. Ipak, najveće iznenađenje za sve okupljene je bilo to što je pevačica najavila da neće zapevati na svadbi Mihajla Šaulića. Zato je Anastasija "uskočila" i obradovala svatove nekim od majčinih hitova. 

Zavirite u galeriju slika i pogledajte Cecinu ekskluzivnu haljinu, kao i modnu kombinaciju njene ćerke.

Kurir / Nemanja Nikolić Cvetna haljina po poslednjoj modi!

Izvor: Lepa&Srećna