Milica Milša osvaja publiku kao popularna Ada Kanački u seriji "Igra sudbine", ali i privlači pažnju žena svojim modnim izborima i stavovima o nezi lepote. Njeno srce je uvek na strani prirodnosti, pa ne pribegava estetskim intervencijama ni ekstravagantnim stilskim kombinacijama.

Sigurno je da je zato dame i vole, a sad su se mnoge "zaljubile" i u čizmice u kojima popularna glumica dočekuje spremno nadolazeću zimu. Reč je o trendi modelu sa takozvanim "traktor" đonom...

Bele čizme sa širokim prednjim delom i udobnim prostorom za prste imaju efektnu ivicu duž celog stopala u crnoj boji, a kontrast dopunjava i elastični umetak sa strane. Visina sare je idealna za lako oblačenje - nije ni previsoka ni preniska. Zato se odlično kombinuju uz farmerke i pantalone raznih dužina, a Milica je odlučila da ih ponese uz ženstvenu crno-belu haljinu.

Dodatni efekat daje kombinacija debelih "traktor" đonova i svilenkaste, nežne tkanine od koje je haljina sašivena. Zaista, pun pogodak.

"Traktor" đon se ušao u modu pre dve godine i još ne napušta poziciju u samom vrhu. I ove sezone nosiće se, kako u crnoj, tako i u raznim kontrastnim bojama - na primer, jarkozelenoj ili crvenoj. Pogledajte modele u galeriji slika i izaberite one koji se najbolje uklapaju uz vaš stil.

Instagram / enibbana "Traktor" đon super moderan za zimu 2022.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna