Sa dolaskom jeseni, na modnu i beauty scenu stupa i paleta toplih boja, a među njima je trend broj 1 - braon! Dizajneri tvrde da će nijanse ove boje osvojiti svet trikotaže, kože, obuće i tašni, a specijalisti za manikir već je primenjuju i na noktima.

Šminkeri kažu da je ova boja univerzalna i pristaje uz sve tonove kože. Za braon lak kažu da je zanimljiviji od "nude" varijanti koje su godinama vladale, ali manje upadljiv od crvenog. Zato odgovara zaljubljenicama u minimalizam.

Svoju novu nijansu je nedavno pokazala i Hejli Biber, koja je opsednuta izgledom "glazirane krofne". Taj izraz ona primenjuje na sve čemu doda malo bledog sjaja na površini - tako Hejli "glazira" i nokte, ali i usne.

Mlada vladarka modne piste, ali i već iskusna tiktokerka, Hejli je shvatila koliko je privlačan haštag #glazeddonutnails pa se sama pridružila ovom talasu. Rezultat - 97 miliona pregleda na društvenoj mreži za tag koji promoviše baš njen stil.

Bacite i vi pogled na video, možda će vam upravo Hejli dati inspiraciju za novu boju laka!

@haileybieber I know we’re tired of my constant color switch up but… the chocolate glazed donut nails are really hitting for me for fall @zolaganzorigt original sound - jex

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna