Monika Beluči napunila je 57 godina, a i dalje je oličenje ženstvenosti i senzualnosti. Najpre, jer prihvata sebe. Nema problem da pokaže bore i jedna je od retkih dama koja se nije podvrgla botoksu. Fatalna Italijanka je veliki hedonista, uživa u hrani, vinima, ali ipak vodi računa da joj porcije ne budu suviše obimne.

Ipak, imaju jedan trik koji joj pomaže da izgleda mršavije. Najčešće nosi crnu boju i uglavnom bira poslovne komade kao što su sakoi, košulje i pantalone. 

 "Ja sam kao zrela kruška, divno zrela i puna slasti. Odlazak u teretanu za mene je neizvodljiv. Trebalo bi da ustanem u pet ujutro da bih počela da vežbam u šest u teretani! Nije vredno toga. Umesto toga, nosim crnu odeću. Mnogo je lakše, a i zabavnije", rekla je svojevremeno lepa glumica koja ponekad napravi i izuzetak.

Tako je Atinom prošetala maksi haljinu crvene boje koja prati liniju tela i sandale sa visokom potpeticom koje su redovne u njenim odevnim kombinacijama.

Monika je uživala u Kataloniji u Španiji, u društvu prijatelja, a za ovu priliku je obukla dugu haljinu cvetnog dezena uz nezabilazne visoke potpetice. Obožavaoci italijanske lepotice su prokomentarisali da joj garderoba u boji zaista više ističe obline.

 Pogledajte još fotografija Monike Beluči u galeriji ispod.

Profimedia Monika Beluči u šarenoj maksi haljini

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna